Oman Minän Johtaminen® Tavoitteista Tuloksiin®

5/5

Kuvaus

Kokonaisvaltainen johtajuus ja elämän tasapaino. Asiakkaiden kokemukset kertovat parhaiten, videoita ja tarinoita: https://www.lmi.fi/referenssit/ ja https://www.lmi.fi/johtajien-haastattelut/ Kuulen asiakkailta, että toimitusjohtaja/johtaja jää usein hyvin yksin asioiden kanssa. Johtaja on itse kuuntelijan roolissa moneen suuntaan ja vastaamassa erilaisiin tarpeisiin. Kuka kuuntelee johtajaa luottamuksella? Saan usein palautetta, että keskustelujen jälkeen on helpottunut olo. Se on mielestäni tärkein ja lämmittävin palaute, mitä voin saada. Tämä on välittävä panostus ja investointi hyvään itsensä ja muiden johtamiseen, tuottavuuteen, ajanhallintaan ja elämän tasapainoon. Henkilökohtaisen, välittävän tuen lisäksi prosessin mukana saa myös innostavat työkalut, joita voi hyödyntää koko elämän. Tarkemmat tiedot: Tavoitteista Tuloksiin® keskittyy tuottavuuteen, ajanhallintaan ja vuorovaikutukseen (n. 6kk): · Henkilökohtainen tuottavuus · Selkeät päämäärät, priorisointi ja asteittainen toteuttaminen · Ajankäytön hallinta keskittymällä oleelliseen · Tuottava kommunikaatio · Ryhmän sitouttaminen · Ryhmän tuottavuus. Oman Minän Johtaminen® keskittyy edellisten lisäksi myös syvemmin arvoihin ja kokonaisvaltaiseen johtajuuteen (kaikki elämän osa-alueet) (n. 12 kk): · Vahva itseohjautuvuus, vastuunkanto ja muutosvalmius · Selkeät arvot ja vahvuudet · Itseluottamus ja motivaatio · Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen · Työ- ja yksityiselämän tasapaino · Kommunikointitaito ja muiden johtaminen.

Kenelle?

Prosessit sopivat toimitusjohtajille, johtajille, esihenkilöille, asiantuntijoille ja ryhmille;Henkilökohtainen Tuottavuus® tai Oman Minän Johtaminen®. Lisäksi Total Leader® -konseptiin kuuluvat Valmentava Johtaminen® ja Strateginen Johtaminen®.

Toteutustapa

Etäopetus

Aikataulu ja kesto

Sovitun aikataulun mukaisesti 4-12 kk

Hinta

2 900 eur (alv 0%)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu osoitteeseen leeni.heikkinen@lmi.fi. Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä. Voimme sopia sitoumuksetta esim. helpon etätapaamisen 30-45 min. Olisiko sinulla mahdollisuus ja kiinnostusta osallistua henk.koht. valmennusprosessiin, jonka voi toteuttaa myös täysin etänä? Samalla opit myös psykologisen turvallisuuden työkaluja (etä)johtamisessa. Aloittaminen on helppoa, sinun tarvitsee vain katsoa sopiva aika kalenteristasi 1,5 h, minä hoidan kaiken muun. Saat myös innostavat ja konkreettiset, todella laajat työkalut ja kuunneltavan materiaalin, joita voit hyödyntää koko elämän. Hinnat ovat selkeät, tehokkaat ja kilpailukykyiset, perusajatuksena investointi, ei vain kuluerä: esim. 2900 e + alv 24 %/ n. 4-6 kk, sisältäen kaiken.

Kouluttaja

Leeni Heikkinen
leeni.heikkinen@lmi.fi
LMI Finland / Leeni Heikkinen
Kokonaisvaltainen johtajuus ja elämän tasapaino

Olen lisenssiyrittäjä LMI Finlandilla ja äiti. Olen hyvän johtamisen ja henk. koht. kokonaisvaltaisen johtajuuden asialla. Kuulen asiakkailta, että toimitusjohtaja/johtaja jää usein hyvin yksin asioiden kanssa. Johtaja on itse kuuntelijan roolissa moneen suuntaan ja vastaamassa erilaisiin tarpeisiin. Kuka kuuntelee johtajaa luottamuksella? Saan usein palautetta, että keskustelujen jälkeen on helpottunut olo. Se on mielestäni tärkein ja lämmittävin palaute, mitä voin saada. Välittävä johtamisen tuki ei ole teoriaa, vaan prosessimainen lähestymistapa, jossa itseä motivoiva muutos ja työkalut omassa arjessa muuttuvat samantien arjen teoiksi. Tärkeimpänä asiana taustalla oman intohimon ja merkityksellisyyden löytäminen ja elämän tasapaino huomioiden samalla yrityksen ja henkilökohtaiset tavoitteet. Opitut muutokset arjen työskentelyssä ovat skaalattavissa koko organisaatioon ja vaikuttavat luonnostaan organisaatiokulttuuriin ilman sen kummempia temppuja. Perinteiset kehityskeskustelutkin voi halutessaan unohtaa prosessimaisen, yksilölähtöisen kehittämisen jälkeen. Asiakkaiden kokemukset ovat erinomaisia, mm. täältä löytyy asiakkaiden kokemuksia, videoita ja tarinoita https://www.lmi.fi/referenssit/ ja täältä https://www.lmi.fi/johtajien-haastattelut/ Olen valmentanut ja työskennellyt kolmen vuoden ajan rohkeiden, innovatiivisten, edelläkävijä-johtajien kanssa. Olen ollut lisäksi mukana mm. merkittävässä softa-alan edelläkävijä-pilotissa, Kasvu Openissa tähtisparraajana (hyvät arvostelut), puhujana johtajuuswebinaareissa, mukana Kauppakamarin Kaupan ja palvelualan sekä Teollisuusalan valiokunnissa, meriklusterissa, Mothers In Businessissa jne. Kaiken tämän olen tehnyt vaikeista ajoista johtuen lähestulkoon ilman palkkaa, pelkästä intohimosta asiaa kohtaan. Olen kokenut myös väsymisen ennen tätä ja siksi koen asian niin tärkeäksi. Koulutukseni on poikkitieteellinen ja saat halutessasi kaiken osaamiseni käyttöösi (mm. Sertifioitu johtajuuskehittäjä, DI tuta/innovaatiojärjestelmät, MinD-ohjaaja, Työ- ja organis.psykologia po., yksityinen Digiyliopisto, HHJ-kurssi).