Brändi-ilmeen rakentaminen ja kehittäminen

5/5

Kuvaus

Kurssilla saat hyödyllistä tietoa Brändin-ilmeen rakentamisesta ja sen kehittämisestä.

Kurssin aihe-alueet:
Mitä tarkoitetaan brändillä ja brändi-ilmeellä?
Brändin merkitys ja arvo
Brändi-ilmeen rakentamisen osa-alueet
Brändi-ilmeen kehittäminen ja jatkojalostaminen
Mitä kannattaa huomioda, kun tilataan brändi-ilmeen suunnittelupalvelua?

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kaikille brändi-ilmeen kehittämisestä kiinnostuneille yrittäjille ja markkinoinnista vastaaville henkilöille. Kurssi sopii erinomaisesti myös alkaville yrittäjille, joiden brändin rakennus on vasta lähtöruudussa.

Toteutustapa

Etäopetus

Aikataulu ja kesto

25.11.2022 klo 10-11
Kesto: n. 60 min

Hinta

70 € + alv 24%
Sisältää kurssimateriaalin, joka toimitetaan kurssin jälkeen kaikille osallistuneille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen juha@huomio.fi viimeistään 11.11.2022 mennessä. Ilmoita seuraavat tiedot: Kurssin nimi, Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja laskutusosoite. Lähetämme kaikille osallistuneille vahvistusviestin ja Teams-linkin kurssille. Peruuttaminen mahdollista ilman kuluja 17.8.2022 asti. Jos sinulle tulee este osallistumiseen tämän jälkeen niin ei hätää, lähetämme jokatapauksessa kurssimateriaalin, joka on kattava tietopaketti aiheesta ja näin saat jokatapauksessa rahalle vastinetta.

Kouluttaja

Juha Pekaristo
040 523 7137
juha@huomio.fi
Kurssin järjestää Mainostoimisto Huomio. Juha Pekaristo on yrityksen perustaja ja kokenut mainosalan ammattilainen. Hänellä on 20 vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta ja brändien parissa työskentelystä. Mainostoimisto Huomion palvelut keskittyvät tänä päivänä brändi-ilmeiden rakentamiseen ja kehittämiseen sekä Wordpress -verkkosivustoihin.