Energinen esihenkilö – Jaksamisen ylläpito ja vahvistaminen

5/5

Kuvaus

Jaksamisen haasteet ovat esihenkilöille nykyään arkipäivää. On kiirettä, väsymystä, stressiä, odotuksia ja vaatimuksia niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kuitenkaan jaksamisen haasteet eivät tule yllätyksenä, koska henkisen kuormitusikkunan ylittyessä keho ja mieli antavat selkeitä merkkejä. Merkit ovat esimerkiksi migreeniä, vatsavaivoja ja hengenahdistusta. Niiden tarkoitus on auttaa pysähtymään ja kiinnittämään huomio omaan hyvinvointiin. Jokainen esihenkilö pystyy ylläpitämään ja ennen kaikkea vahvistamaan jaksamistaan, kun on halukas muuttamaan omia ajatus-, tunne- ja käytösmalleja. Avaimet ovat omissa käsissä ja avattavana lukkona toimii henkilökohtaisen suorituskyvyn ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen. 60min koulutuksessa käydään läpi ratkaisukeskeisesti harjoituksien avulla esimerkiksi haitallista stressiä, innostavan vision luomista ja tunnetyöskentelyä. Koulutuksen jälkeen sinulla on kartta, jonka avulla voit ylläpitää ja vahvistaa jaksamista päivittäisellä tasolla.

Kenelle?

Esihenkilölle, joka on halukas parantamaan suorituskykyä ja henkistä hyvinvointia pysyvästi toimialasta riippumatta.

Toteutustapa

Etäopetus

Aikataulu ja kesto

Perjantai 18.11.2022 klo 10 (60 min)

Hinta

Yksilöhinta: 49 €
Ryhmähinta (Yritys): 300 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen mikko@noulimit.fi viimeistään ma 14.11.2022 klo 18 mennessä. Osallistumislinkki ja maksutiedot vahvistusviestin yhteydessä.

Kouluttaja

Mikko Pahkasalo
mikko@noulimit.fi
+358 50 301 3853
Mikko Pahkasalo on valmentaja, kouluttaja ja yrittäjä. Hän on sisäisen kukoistuksen asiantuntija ja No Limit -yrityksen perustaja. No Limit auttaa parantamaan yksilöiden ja ryhmien suorituskykyä ja henkistä hyvinvointia pysyvästi toimialasta, työnkuvasta ja elämäntilanteesta riippumatta. Palveluvalikoimaan kuuluu live- ja etämuotoiset valmennukset, koulutukset ja puhe-esiintymiset, sekä verkkokurssit. Ydinperustana toimii Brendon Burchardin High Performance -viitekehys. Asiakkaita löytyy yrittäjistä (ml. myynti-, markkinointi-, valokuvaus-, rakennus- ja hyvinvointiala), opettajista, kiinteistövälittäjistä ja yksityishenkilöistä. Toimipaikkana Vihti. Palvelualue kattaa koko Suomen etäyhteyksien avulla.