Staffroom

Avoimet työpaikat

Haemme asiakkaillemme jatkuvasti osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Täältä löydät tällä hetkellä avoimet työpaikat ja voit jättää myös vapaan hakemuksen.

Kiinteistöala- ja puhtaanapito

Asiakaspalvelija

Kiinnostaako sinua uusi ura, jossa pääset auttamaan ihmisiä asumiseen liittyvissä arkitilanteissa?

Tule rakentamaan kanssamme paras ulkoistettu asiakaspalvelutiimi asiakkaamme käyttöön.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä yrittäjiä osaksi asiakkaalle tarjottavaa ulkoista ja jatkuvaa asiakaspalvelutoimintaa. Sijaintisi Helsingin, Espoon tai Vantaan alueella katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Et tarvitse aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, sillä perehdytämme sinut tehtävään huolella. Sovit asiakaspalvelijaksi, jos sinulla on aito halu auttaa asiakkaita ja kyky kohdata ihmiset myös haasteellisissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle säännöllisen työn yrittäjänä ja tiimin tuen osaamisesi kehittämiseksi. Mikäli kuulostaa hyvältä, niin jatketaan eteenpäin.

Sosiaali- ja terveysala

Lähihoitaja / Sairaanhoitaja


Hoiva- ja hoitopalvelu vanhuksille ja vammaisille, jotka tarvitsevat tukea kotona asumiseensa.

Kotisiivooja / laitoshuoltaja

Etsimme siivous- ja hoivapalveluihin erikoistuneelle perheyritykselle reippaita ja motivoituneita kotisiivoajia / laitoshuoltajia uudenmaanalueelle.

Avoin hakemus

Avoimen hakemuksen jättäminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Käsittelemme kaikki hakemukset aina luottamuksellisesti. Avoin hakemus on hyvä ja helppo tapa ilmoittaa meille, että olet avoin uusille työmahdollisuuksille.

Säilytämme hakemuksia kuusi (6) kuukautta hakemuksen jättämisestä.