Staffroom

Asiakkaitamme

Asiakaskohderyhmät

Erityisosaamistamme ovat ulkoistetun asiakaspalvelun ja henkilöstöhallinnon palveluratkaisujen tuottaminen pk-sektorin eri kokoluokkien ja toimialojen yrityksille.

Kasvuyritykset

Jokaisen työllistävän yrityksen arkitoimiin kuuluu henkilöstöhallinnon tehtävistä huolehtiminen. Yrityksen kasvaessa myös hallinnolliset tehtävät vievät entistä enemmän aikaa. Ulkoistettu palvelu auttaa yritystä rakentamaan henkilöstöhallinnon prosessit ja käytänteet kuntoon ja huolehtimaan arkitoimista.

Hoiva-alan yritykset

Asiantuntijoillamme on vankka kokemus hoiva-alan työtehtävistä. Tämä on avuksi mm. erikoisrooleissa, vastuutehtävissä ja rekrytoinneissa.

IT-alan yritykset

Asiantuntijoillamme on pitkäaikainen kokemus ja syvä ymmärrys it-alan työstä. Tästä syystä puhumme samaa kieltä ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita.

Rakennusalan yritykset

Asiantuntijoillamme on monipuolinen rakennusalan työtehtävien ja johtamisen kokemus. Toimimme asiakaspalvelu, johto- ja rakennustyötehtävissä erilaisilla työmailla.

Jouni SinervoTJ, JOUSI SÄHKÖ
Read More
Staffroomin HR-palvelut ovat sitouttaneet henkilökuntaa ja luoneet hyvät puitteet yhteishengen rakentumiselle.
Ilkka KärkkäinenKAUPPIAS, RUOKA KÄRKKÄINEN
Read More
Staffroomin HR-palvelut ovat selkeyttäneet yrityksemme hallinnollisia toimintoja ja vapauttavat aikaa muuhun. Työtyytyväisyys on parantunut ja sairauspoissaolot sitä kautta vähentyneet.
Juha AhonenTJ, RAJAMÄEN UIMAHALLI
Read More
Henkilöstö on yrityksemme suurin voimavara, Staffroom on auttanut meitä oikeiden osaajien löytämisessä.
Previous
Next