Taloushallinto johtamisen välineenä

Yrittäjällä on hyvä olla jonkin verran ymmärrystä taloudenhallinnasta ja kirjanpidosta. Lakimuutoksia ja -uudistuksia tulee lähes vuosittain, joten yrittäjän aika ei välttämättä riitä muutoksiin perehtymiseen – ainakaan niin, että muut työtehtävät eivät kärsi tähän käytetystä ajasta.

Taloushallinto käsitteenä sisältää monia osa-alueita, kuten palkkahallinnon, tilinpäätöksen sekä pakolliset vero- ja viranomaisilmoitukset. Yrittäjän on tärkeä olla ajan tasalla taloudellisesta tilanteestaan, ja täten myös raportointi on syytä tehdä huolella.

Budjetointi on tärkeä osa taloushallintoa

Talous on keskeinen osa yrityksen hyvinvointia. Oikein mitoitettu budjetti on niin pienen kuin isommankin yrityksen elinehto. Sen avulla voi suunnitella toimintaa ja seurata tavoitteiden toteutumista. Havaintojen pohjalta voi tehdä tarvittavia toimenpiteitä liiketoiminnan parantamiseksi.

Budjetin avulla voi myös asettaa henkilöstölle realistisia tulostavoitteita. Selkeät tavoitteet auttavat henkilöstöä tekemään tuottavaa työtä ja yritys menestyy paremmin.

Ulkoinen talouskumppani toiminnan tueksi

Yrittäminen on huomattavasti mukavampaa, kun voit keskittyä omaan ydintyöhösi. Miksi siis multitaskata ja hukuttaa itsesi dokumenttien valtamereen, kun voisit ulkoistaa taloushallintosi?

Voit ulkoistaa taloushallinnon kokonaan tai vain osittain. Tällöin saat pitää langat omissa hyppysissäsi, mutta taustalla on joku, jolta voit aina kysyä apua kirjanpito- ja verotusasioissa. Me Staffroomilla ymmärrämme, että jokainen yrittäjä ja yritys on ainutlaatuinen ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun ja yrityksesi tarpeita! Jätä rutiinitehtävät meidän huoleksemme, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Picture of Heidi Lappi

Heidi Lappi

Staffroom Asiakaspalvelu