Ensiapuvalmentajan (EAV) peruskoulutus – Kevät 2023

5/5

Kuvaus

Koulutus on lisenssiin johtavaa ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutus antaa valmiudet ensiavun valmentamiseen, johon yhdistetään soveltuvin osin terveyden edistäminen ja tapaturmien ehkäisy. Kurssin tehtävät, harjoitukset ja näytön hyväksytysti suorittanut osallistuja saa Staffroomin ensiavun ja terveystiedon valmentajaoikeuden kolmeksi (3) vuodeksi. Koulutus suoritetaan niin kirjallisina töinä kuin videotehtävinä, harjoitteluna ja näyttönä. Opiskelu tapahtuu yksilö- ja ryhmämuotoisesti Teamsin välityksellä. Opiskelijalla on oma vastuuopettaja, jonka kanssa tehdään opetussuunnitelma. Opinnoissa syvennytään ensiaputaitoihin sekä Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaisiin kurssisisältöihin. Lisäksi koulutuksessa harjoitellaan opetussuunnitelman tekemistä sekä pedagogisia taitoja. Kurssilla käydään läpi myös tapaturmien ennaltaehkäisyä, terveydenedistämistä sekä henkistä ensiapua.

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille. Koulutus antaa oikeuden ensiapuvalmentaja-nimikkeen käyttöön lisenssin voimassaoloaikana. Ensiapuvalmentajana voit valmentaa oman työpaikasi henkilöstöä, koulujen opiskelijoita tai harrastuspiirien jäseniä. Ensiapuvalmentajana voit toimia myös yrittäjänä. Ensiapuvalmentajan(EAV)-peruskoulutukseen (15op) hakeutuvalta ei vaadita terveydenhuollon pohjakoulutusta.

Toteutustapa

Lähi- ja etäopetus

Aikataulu ja kesto

Ensiapuvalmentajan peruskurssi ajalla 16.01.23-16.05.2023
Kevään harjoittelupäivä: 17.04.2023
Kevään näyttöpäivä: 16.05.23

Hinta

Ensiapuvalmentaja-peruskoulutuksen hinta on 2000€+alv 24% (2480€ sis. alv 24%) sisältäen verkko- ja lähikoulutuksen sekä kurssimateriaalin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen koulutus@staffroom.fi viimeistään 9.3.2023 mennessä. Ensiapuvalmentaja-koulutuksen peruutusehdot: Ensiapuvalmentaja-koulutuksen peruskurssille osallistumisen voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen ilmoitettua koulutuksen alkamisen ajankohtaa. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Peruskoulutuksen ryhmään mahtuu 20 ilmoittautunutta.

Kouluttaja

Katja zu Putlitz
+358 40 097 7162
katja.zuputlitz@staffroom.fi
Staffroom Oy on monen pk-yrityksen valitsema henkilöstöhallinnon ulkoinen kumppani. Tarjoamme nykyaikaisen, kustannustehokkaan ja henkilöstöriskiä hallitsevan vaihtoehdon työntekijän työllistämiselle. Olemme erikoistuneet työsuhteen aikaisiin pieniin, sekä suuriin operatiivisiin henkilöstöhallinnon tehtäviin. Toimimme sekä Suomessa, että kansainvälisesti.

Vastaavia koulutuksia / valmennuksia