Vahva HR-kumppani helpottaa yrityksesi arkea

PARHAAT RATKAISUT PK-YRITYSTEN HENKILÖSTÖHALLINNON HAASTEISIIN

YKSIN YRITTÄJÄT

Yritykset, joilla ei ole yrittäjän lisäksi muita palkattuja työntekijöitä.

Yrittäjän HR-palveluratkaisu tarjoaa alkavalle yrittäjälle monipuolisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tuen. Palvelu tarjoaa yrittäjän käyttöön kokeneet yritystoiminnan asiantuntijat ja työkalut, joiden avulla yrittäjä voi keskittyä olennaiseen eli yrityksensä ydinosaamiseen. Palvelu pienentää myös ensivaiheen työllistämisen riskiä.

MIKROYRITYKSET

Mikroyrityksen henkilöstömäärä palvelussamme on 1-10 työntekijää.

HR-palvelu tarjoaa mikroyritykselle monipuolisen henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen tuen, sekä yrityksen käyttöön kokeneet henkilöstötoiminnan asiantuntijat ja työkalut. Tavoitteena on olla yrityksen liiketoiminnan strateginen kumppani ja mahdollistaa keskittyminen olennaiseen eli liiketoiminnan edistämiseen ja ydinosaamiseen. HR-palvelu auttaa hallitsemaan myös henkilöstöriskiä

PIENET YRITYKSET

Pienen PK-yrityksen henkilöstömäärä palvelussamme on 11-30 työntekijää.

HR-palvelu tarjoaa pienelle yritykselle monipuolisen henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen tuen, sekä yrityksen käyttöön kokeneet henkilöstötoiminnan asiantuntijat ja työkalut. Tavoitteena on olla yrityksen liiketoiminnan strateginen kumppani ja mahdollistaa keskittyminen olennaiseen eli liiketoiminnan edistämiseen ja ydinosaamiseen. HR-palvelu auttaa hallitsemaan myös henkilöstöriskiä

KESKISUURET YRITYKSET

Keskisuuren PK-yrityksen henkilöstömäärä palvelussamme on 31-80 työntekijää.

HR-palvelu tarjoaa keskisuurelle yritykselle monipuolisen henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen tuen, sekä yrityksen käyttöön kokeneet henkilöstötoiminnan asiantuntijat ja työkalut. Tavoitteena on olla yrityksen liiketoiminnan strateginen kumppani ja mahdollistaa keskittyminen olennaiseen eli liiketoiminnan edistämiseen ja ydinosaamiseen. HR-palvelu auttaa hallitsemaan myös henkilöstöriskiä.

Staffroom ulkoistettu henkilöstöjohtaminen

TYÖKYKYVASTUULLINEN TYÖNANTAJA -SERTIFIKAATTI VAHVA HR-KUMPPANI ASIAKKAALLE

Työkykyjohtaminen on keskeinen henkilöstöhallinnon toimintasuunta. Yrityksen työkykykulttuuria rakentamalla ja ylläpitämällä on mahdollista saavuttaa liiketoiminnan tavoitteet. Työkykyvastuullinen Työnantaja -yritys viestii henkilöstölleen ja uusille työnhakijoille tärkeää viestiä yrityksen toimintakulttuurista ja henkilöstön arvostamisesta. Henkilöstö on keskeisessä asemassa organisaation arkipäiväisen toiminnan, sekä tavoitteiden saavuttamisen kannalta. Yrityksen tavoitteet voidaan saavuttaa vain henkilöstön työllä.

HR-AMMATTILAISEMME

Staffroom: Katja zu Putlitz
Katja zu Putlitz

HR-johtaja, tiiminvetäjä

Noora Hovila

asiakaspalvelu, HR-assistentti, tiiminvetäjä

Staffroom: Mirka Ström
Mirka Ström

operatiivinen HR, tiiminvetäjä

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME

Rajamäen Uimahalli Oy

”Onnistunut rekrytointi on avain kaikkeen, varsinkin silloin kuin ihminen tuottaa palvelua ihmiselle. Kuten meillä😊 Henkilöstö on yrityksemme suurin voimavara, ja oikeiden osaajien löytäminen edellyttää osaavan kumppanin, kuten Staffroom Oy on meidän tapauksessa.

Toimiva työyhteisö innostuttaa, oivalluttaa ja mahdollistaa😊”

TOIMITUSJOHTAJA
Juha Ahonen
Rajamäen uimahalli Oy

Tarkkalan kuljetus Oy

”Meille HR- kumppanuus tarjoaa lisää resursseja työyhteisön pyörittämiseen, sillä aiemmat resurssit kävivät rajalliseksi.

Meillä HR-kumppani keskittyy henkilöstön kehittämiseen ja hyvinvointiin ja tiedämme että yritystoimintamme vaatii työkykyisen henkilöstön”

TOIMITUSJOHTAJA
Petri Tarkkala
Tarkkalan kuljetus Oy

jousi sähkö oy

Pidän tärkeänä, että henkilökunnasta pidetään huolta ja että henkilöstön asioille löytyy aikaa. Yleinen toiminta kuten säännölliset palaverit, henkilöstöjuhlat ym. tarvitsevat sitoutuneen toteuttajan, jotta niistä tulee mielekkäitä eivätkä ne jää vain puheasteelle.

HR-kumppani sitouttaa henkilökunnan ja luo hyvät puitteet yhteishengen rakentumiselle. Myös toimintojen jatkuvuus on tärkeää. HR vapauttaa minulle aikaa omaan työhön.

TOIMITUSJOHTAJA
Jouni Sinervo
Jousi Sähkö Oy

Ruoka Kärkkäinen oy

HR-palvelut helpottavat ja selkeyttävät yrityksen hallinnollisia toimintoja ja vapauttavat niin Kauppiaan kuin esimiesten aikaa asiakkaiden palvelemiseen ja myymälän ylläpitämiseen.

HR- toiminta auttaa saavuttamaan lisää myyntiä ja parempia asiakaskohtaamisia. Työtyytyväisyys ja jaksaminen paranee ja sairauspoissaolot sitä kautta vähenevät.

KAUPPIAS
Ilkka Kärkkäinen
Ruoka Kärkkäinen Oy

Noora Hovila
asiakaspalvelu, HR-assistentti, tiiminvetäjä
asiakaspalvelu@staffroom.fi
020 758 9760

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 9:00 – 16:00

Katja zu Putlitz
HR-johtaja, tiiminvetäjä
katja.zuputlitz@staffroom.fi
puh: 040 097 7162

Mirka Ström
operatiivinen HR, tiiminvetäjä
mirka.strom@staffroom.fi
puh: 0400 977 165

STAFFROOM OY / Finland
asiakaspalvelu@staffroom.fi
020 758 9760
Hyvinkää

Staffroom Oy on suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys, joka tuottaa HR- ja taloushallinnon palveluita  PK-yrityksille ja yksinyrittäjille make it work – periaatteella.

Yrityksemme ydintehtävänä on henkilöstöhallinnon palveluiden tuottaminen erikokoisten ja eri toimialalla toimivien yritysten tarpeiden mukaisesti.

Huolella valittu laadukas yhteistyökumppaniverkostomme palvelee asiakkaidemme tarpeita valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Ylpeydellä voimme kertoa, että palveluihimme luottavat lukuisat yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa.

Copyright Staffroom Oy