Staffroom palvelut

HR-inhouse

Henkilöstöhallinnon operatiivinen palvelu.

HR-inhouse

HR-inhouse on yrityksesi oma HR-asiantuntija, joka hoitaa monipuolisesti työsuhteen operatiivisia ja strategisia HR-tehtäviä. HR voi toimia päivittäisessä tarpeessa tai olla tulla taloon jatkuvaan tarpeeseen tai määräaikaiseen tarpeeseen, kuten vanhempainvapaa tai irtisanoutumistilanne. HR-inhouse on nykyaikainen ja kustannustehokas palveluratkaisu yritykselle, joka ei halua palkata yhtä työntekijää, vaan haluaa hyötyä yhden asiantuntijan ja taustalla olevan tiimin ammattitaidosta. HR-inhouse hoitaa työsuhteen elinkaaren aikaiset toiminnot yrityksen työnantajakuvaa vaalien. Palvelu sopii työllistäville pk-yrityksille koosta ja alasta riippumatta.

Asiantuntijoillamme on monipuolinen ja pitkä kokemus operatiivisesta ja strategisesta HR- työstä, HR-prosessien kehittämisestä sekä henkilöstöjohtamisesta. Tarjoamme HR- ammattilaisen räätälöidysti yrityksenne jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen.

Henkilöstöjohtaja

Henkilöstöjohtaja on yleensä koko henkilöstöosaston esimies ja vastaa HR-asioiden hoidosta koko organisaatiossa. Henkilöstöjohtaja vastaa henkilöstöpolitiikasta ja –strategiasta sekä organisaatiokulttuurista. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksen muun johdon kanssa osana yrityksen johtoryhmää.

Henkilöstöpäällikkö

Henkilöstöpäällikkö työskentelee yrityksen henkilöstöhallinnon johdossa. Tehtäviin kuuluu henkilökunnan rekrytointia, siirto- ja irtisanomisasioita, työsuhde- ja palkka-asioita, henkilökunnan osaamisen kehittämistä ja hyvän työilmapiirin luomista.

Henkilöstöassistentti

Henkilöstöassistentin työtehtäviin kuuluu muun muassa yrityksen sisäiset henkilöstöä koskevat avustavat tehtävät, keskusteluihin osallistuminen, yrityksen sisäisessä kommunikoinnissa ja tiedottamisessa avustaminen sekä henkilöstöpalautteiden käsittely.

Tiedustelut osoitteeseen asiakaspalvelu@staffroom.fi tai Katja zu Putlitz, katja.zuputlitz@staffroom, p. 0400 977162.

HR- inhouse on yrityksellesi hyvä ratkaisu, kun

Palveluvastaava

Katja zu Putlitz

HR-asiantuntija
HR-inhouse -palvelut

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot

Soita +358 40 097 7162